Adviesrapport Nationaal investeren in lokaal veiligheidsbeleid

Op verzoek van minister Opstelten heeft de Raad voor het openbaar bestuur een strategische agenda voor lokale veiligheid opgesteld, in dialoog met lokale betrokkenen. De Raad verwacht dat de strategische agenda de komende jaren een rol gaat spelen in het maatschappelijke debat over lokale veiligheid. Met name de vraag hoe succesvol het overleg over lokale veiligheid is tussen het Rijk en decentrale overheden, zal bepalend zijn voor het werkelijk succesvol kunnen voeren van lokaal veiligheidsbeleid.

Jacques Wallage en Milo Schoenmaker overhandigen de strategische agenda 'Nationaal investeren in lokaal veiligheidsbeleid' aan minister Opstelten.

De strategische agenda 'Nationaal investeren in lokaal veiligheidsbeleid' is woensdag 10 december 2014 door Jacques Wallage en Milo Schoenmaker overhandigd aan minister Opstelten.