Arno Visser benoemd als raadslid bij de ROB

Voorzitter van Bouwend Nederland

Arno Visser is een ervaren bestuurder en politicus. Hij is voormalig president van de Algemene Rekenkamer, wethouder en Tweede Kamerlid. Daarnaast was hij lid van de Raad voor Strafrechtstoepassing en Jeugdbescherming (RSJ) en lid van de Raad van Toezicht in de cultuur- en mediasector. Hij zet zijn energie en ervaring graag in voor de grote opgaven waar ons land voor staat, waarbij hij een scherp oog heeft voor de doelmatigheid en doeltreffendheid van de uitvoering van beleid.

Arno studeerde Nederlandse taal- en letterkunde en Algemene literatuurwetenschap aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Arno Visser is met ingang van 1 april 2024 benoemd tot tijdelijk raadslid van de ROB. De Raad voor het Openbaar Bestuur is zeer verheugd met de komst van Arno en kijkt uit naar de toekomstige samenwerking.