Han Polman herbenoemd tot voorzitter ROB

Han Polman is herbenoemd tot voorzitter van de Raad voor het Openbaar Bestuur. De Ministerraad heeft de heer Polman afgelopen vrijdag op voordracht van minister Ollongren herbenoemd voor een tweede periode van vier jaar.

Drs. J.M.M. (Han) Polman

De eerste termijn zou aflopen op 1 juli 2021. Met de herbenoeming blijft Han Polman voorzitter tot 1 juli 2025.
Han Polman is sinds 2013 commissaris van de Koning in de provincie Zeeland.

Han Polman:

Ik vind het eervol dat ik ben herbenoemd als voorzitter van de Raad voor het Openbaar Bestuur. Als Raad moeten we in de komende jaren nieuwe impulsen geven aan de kwaliteit van ons openbaar bestuur. Die kwaliteit is cruciaal voor het vertrouwen van mensen in onze democratische rechtsstaat, daar zet ik me graag voor in.