ROB-lezing terugkijken

Maxim Februari sprak vorige week online de ROB-lezing uit. De lezing en het co-referaat van Martiene Branderhorst zijn nu terug te kijken!

De ROB-lezing gaat over hoe de inzet van data-technologie het karakter en de werking van het recht verandert. Zo stelt Maxim dat het rechtssysteem gebaseerd is geweest op tekstinterpretatie; de toepassing van een algemene regel op een bijzonder geval door interpretatie.

Op de achtergrond tekent Iris Oversier (van Public Cinema) mee, zij verbeeldt de lezing en het co-referaat.

Uitgave lezing

De lezing, het co-refaraat en de verbeelding hiervan worden eind dit jaar uitgegeven in een boekje. Als u het boekje graag wil ontvangen, kunt u uw naam en adres doorgeven via info@raadopenbaarbestuur.nl
U krijgt de uitgave van de ROB-lezing dan eind dit jaar toegestuurd.