Essaybundel voor de Dag van de Financiële Verhoudingen nu beschikbaar

Besturen gaat niet zonder geld. Hoe verdeel je de rekening over de vele spelers die betrokken zijn bij de complexe problemen van regionale opgaven? Hoe zorg je ervoor dat de besteding van het belastinggeld dat hieraan wordt uitgegeven, inzichtelijk wordt gemaakt? Diverse wetenschappers en praktijkdeskundigen hebben een essay geschreven over deze thema's. De essaybundel Samenwerken, samen betalen? is nu beschikbaar!

Tijdens de Dag van de Financiële Verhoudingen wordt door verschillende sprekers gereflecteerd op de essays. Na elke reflectie is er onder leiding van Ruben Maes volop mogelijkheid voor interactie, vragen en discussie. U kunt de bundel hieronder downloaden of aanvragen.

Dag van de Financiële Verhoudingen

Deze bundel is ter inspiratie voor de Dag van de Financiële Verhoudingen op 15 oktober in Breda.