Ed Nijpels geeft reactie op advies Besturen met akkoorden

Ed Nijpels, voorzitter Klimaat Beraad, geeft een reactie op het adviesrapport 'Akkoord?! Besturen met akkoorden als evenwichtskunst' op maandag 8 juni van 16:00 - 17:00 uur in de online talkshow. Mee praten? Schrijf je in!

Oproep Ed Nijpels voor online talkshow

Als je in Nederland effectief wil besturen, dan moet je zorgen voor draagvlak. Dat draagvlak kun je mede bereiken doordat je een maatschappelijk akkoord organiseert; een akkoord met werkgevers, werknemers of met maatschappelijke groeperingen.

De ROB, de Raad voor het Openbaar Bestuur, organiseert over dit onderwerp een online talkshow. U kunt meepraten en mee discussieren. Meld u daarom aan en doe mee op 8 juni om 16:00 uur!

Ed Nijpels: Als je in Nederland effectief wil besturen, dan moet je zorgen voor draagvlak. Dat draagvlak kun je mede bereiken doordat je een maatschappelijk akkoord organiseert; een akkoord met werkgevers, werknemers of met maatschappelijke groeperingen.

De ROB, de Raad voor het Openbaar Bestuur, organiseert over dit onderwerp een online talkshow. U kunt meepraten en mee discussieren. Meld u daarom aan en doe mee op 8 juni om 16:00 uur!