Nieuwe leden Raad voor het Openbaar Bestuur

De ministerraad heeft vrijdag 28 juni 2019 drie nieuwe leden benoemd voor de Raad voor het Openbaar Bestuur.

Beeldmerk ROB

Benoemingen

De nieuwe raadsleden per 1 juli 2019 zijn:

De raadsleden nemen de opengevallen plaatsen in die zijn ontstaan omdat afgelopen half jaar drie raadsleden terugtraden. Prof. Sarah de Lange en prof. Maarten Allers hebben twee volle termijnen gediend, terwijl een nieuwe baan van de heer Milo Schoenmaker formeel niet samenging met het lidmaatschap van de Raad.

Tijdelijk raadslid

Peter Wilms is aangesteld als tijdelijk raadslid voor een periode van twee jaar. De heer Wilms is deskundig op het terrein van de financiële verhoudingen.
 

ROB-voorzitter Han Polman:

Ik ben heel blij met de komst van de nieuwe raadsleden. Allemaal brengen zij ervaring en kennis mee die onze Raad nodig heeft om gezaghebbende adviezen te kunnen blijven uitbrengen. We zien uit naar de samenwerking.