Het jaarverslag 2018 is uit

In het Jaarverslag 2018 leest u alles over wat er het afgelopen jaar is gebeurd. ROB-voorzitter Han Polman en secretaris-directeur Rien Fraanje leiden het jaarverslag in met de beschouwing 'De democratie, het openbaar bestuur en de Raad in 2018'.

Online

Het jaarverslag is deze keer volledig opgenomen in de website. Elk jaarverslag-onderwerp heeft een eigen webpagina. Via Jaarverslag 2018 komt u op de inhoudsopgave. Vanuit een onderwerp bladert u onderaan de webpagina eenvoudig naar het volgende of het vorige.

Wat is er gebeurd

Han Polman, voorzitter ROB en Rien Fraanje, secretaris-directeur geven een terugblik op het jaar in De democratie, het openbaar bestuur en de Raad in 2018.

Wat hebben we gedaan

In Publicaties & activiteiten staat een overzicht van de publicaties die zijn uitgegeven en de aandacht in de media, en een overzicht van de bijeenkomsten die zijn georganiseerd.

Welke contacten waren er

De contacten met de regering en de Eerste en Tweede Kamer zijn beschreven op de pagina Contacten met regering en parlement.

Wie vormden de Raad

Wie zaten in de Raad, bij welke specifieke projecten waren de raadsleden betrokken, welke activiteiten hebben zij nog meer gedaan: Raadsleden in 2018.

Wie vormden de staf

De medewerkers zijn verbonden aan specifieke adviestrajecten, publiceren zelf ook, geven lezingen en zijn betrokken bij (externe) bijeenkomsten: Medewerkers in 2018.

Wat hebben we gedeeld

2018 was het eerste volledige jaar voor de nieuwe Raad voor het Openbaar Bestuur (ROB). Dit betekende veel vernieuwingen in de communicatie.

Wat hebben we uitgegeven

De begroting en de uitgaven van de ROB in 2018 zijn te vinden in het Financieel overzicht.