Doe mee met de Maand van het Gezag!

In november organiseert de Raad voor het Openbaar Bestuur (ROB) de Maand van het Gezag. Tijdens deze maand zullen we verschillende studies over het gezag van de overheid naar buiten brengen, waaronder een signalement, een essay en een studie naar praktijkcasussen. Ook publiceren we diverse blogs en podcasts en organiseren we verschillende bijeenkomsten.

Wil jij meedoen met de Maand van het Gezag? Houd onze website en socialemediakanalen (LinkedIn en Twitter) goed in de gaten. Het is zowel mogelijk om deel te nemen aan één van onze activiteiten als om zelf iets te organiseren en de Raad voor het Openbaar Bestuur uit te nodigen.

Wil je met ons samenwerken of heb je een idee? Aarzel dan niet om ons te benaderen. Neem voor meer informatie contact op via info@raadopenbaarbestuur.nl o.v.v. 'Maand van het Gezag'. We zien je reactie graag tegemoet!