Home

De Raad voor het Openbaar Bestuur (ROB) adviseert over de inrichting en het functioneren van de overheid. De ROB besteedt in het bijzonder aandacht aan democratie, rechtsstaat en financiële verhoudingen.

Aankomende bijeenkomsten

Dag van de Financiële Verhoudingen

Samen werken, samen betalen? Op donderdag 15 oktober is de derde Dag van de Financiële Verhoudingen. Deze keer is het thema de bekostiging van opgaven in maatschappelijke netwerken. Zoals het verduurzamen van de energievoorziening, verbetering van de (jeugd)zorg, en het creëren van werk en welzijn in regio’s. Het wordt een heel interessante en leuke dag: de Bredase wethouder Boaz Adank verzorgt samen met Annelies Kroeskamp van BZK de inleiding, Ruben Maes is de dagvoorzitter en De Speld sluit de dag af. Kom ook!

Activiteitendata
-
Theater De Avenue, Waterstraat 5, 4811 WZ Breda

Online Talkshow: Akkoord?! Besturen met akkoorden als evenwichtskunst

Op maandag 8 juni van 16:00-17:00 uur organiseert de Raad voor het Openbaar Bestuur een online talkshow over zijn advies 'Akkoord?! Besturen met akkoorden als evenwichtskunst'. Met: Katrien Termeer, Ed Nijpels, Martin Sommer, Roelof Bisschop, Sandor Gaastra en Caelesta Braun. Onder leiding van dagvoorzitter Natasja van den Berg.

Activiteitendata
-
Online vanuit ZZIIN, Den Haag.

Nieuws

Meer nieuws